gizlilik kosulari.jpg
Gizlilik koşulları

Gizlilik Koşulları

Bu Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığını ve ne şekilde korunduğunu göstermektedir. Web sitemi kullanmakla, Gizlilik Politikasının hüküm ve şartlarını kabul etmektesiniz.

Bu web sitesi (musayazlik.com), kullanıcıların kendisine musayazlik.com adlı web sitesi üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır. musayazlik.com Kişisel Veriler Politikası aşağıda yer almaktadır.

IP Numaraları

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Web Sitesi’nde çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, musayazlik.com, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel (anonim) bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Anonim Veriler

musayazlik.com tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya Web Sitesi üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler musayazlik.com ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından (kullanıcının kimliği ifşa edilmeden) anonim olarak çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma vb. durumlar için kullanılabilir.

Başka sitelere bağlantı verilmesi

musayazlik.com, Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. musayazlik.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar

Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. musayazlik.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini musayazlik.com’un işbirliği içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda musayazlik.com, işbu gizlilik politikasi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir.

İhtar ve diğer talepler

Musa Yazlık, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.

Yukarıda belirtilen politikalar web sitesini kullanan tüm ziyaretçiler tarafından okunmuş kabul edilmiş sayılır.Herhangi bir hak ihlali olduğunu düşünüyorsanız, iletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz.